);

Серхио Инглада – Мениджър IATA EasyPay, IATA
Серхио е обявен за мениджър на IATA EasyPay през януари 2018 г. Той е отговорен за разработването и прилагането на подобренията на този метод за плащане, както и за определянето и изпълнението на планове за увеличаване на клиентската удовлетвореност.
Серхио има богат 15-годишен професионален опит. Той започва своята кариера в консултирането като ръководител на проекти. По-късно се присъединява към екипа на IATA, където заема различни позиции в сферата на паричните преводи и разплащанията. Това му дава цялостен поглед върху операциите и нуждите както на авиокомпаниите, така и на агентите.
Серхио има магистърска степен по Маркетинг и Бизнес и MBA от университета ESIC. Той е посветил част от личното си време, за да преподава в UNED. Говори свободно английски и испански.

Михал Полак – Регионален директор на Sabre
Михал е отговорен за бизнес развитието на Sabre в страните от Източна Европа. Със своята страст към туристическата индустрия и повече от 20-годишния си опит, Михал има опит в операциите на TMC, разработването на въздушни услуги, както и управление на продажбите и приходите.
Михал се присъединява към екипа на Sabre като Мениджър за Полша през 2014 г. и 2 години по-късна заема същата позиция и за България. Преди това е работил в Carlson Wagonlit Travel (CWT) на различни позиции. Завършва Икономическия университет в Краков, специалност „Управление на туристически и човешки ресурси“.

Жулиета Серафимова – Генерален директор на Sofia Hotels Management
Жулиета е генерален директор на Sofia Hotels Management, дружеството, което управлява трите бизнес хотела на НИКМИ АД в София – 5-звездния Grand Hotel Sofia, 4-звездния Suite Hotel Sofia и най-новия 5-звезден хотел – Grand Hotel Millennium Sofia с планирано откриване през пролетта на 2020 г.
Жулиета е председател на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели – БАПМХ, гост-преподавател, член на Програмния и Академичен съвет на Нов Български Университет, за четвърта година член на международното жури, представител за България, на International Hospitality Awards в Киев.

д-р Даниела Стоева – Председател на УС на АБТТА и Мениджър на Тандем Травел
Даниела има над 25 години професионален опит и собствен бизнес в областта на входящия – културен и специализиран туризъм. Образованието й е в областта на Туризма и управлението на проекти, а през 2014 г. придобива докторска степен за своя докторат на тема „Транснационални културно-туристически маршрути на Източните Балкани – потенциал за развитие и икономически ефект“.
Даниела стартира своя професионален път в сферата на туризма през 1993 г., а през 1996 г. е съосновател на Тандем Травел. В периода 2016 – 2019 е член на Управителния съвет на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), а от началото на 2019 г. е неин председател.

Весела Меламед – Изпълнителен директор на exTempore
Весела е професионален коуч в сферата на обслужването на клиентите с повече от 15 години богат бизнес опит. Тя има доказани резултати в управлението на комплексни бизнес операции на местно и международни ниво със силен фокус обслужване и развитие на хора. Весела води печеливши екипи за постигане на постоянен дългосрочен растеж и устойчива висока рентабилност. Тя има разработени множество стратегии за обслужване на клиенти и вътрешни стандарти за различни индустрии. Много от тези компании са пазарни лидери в световен мащаб. В портфолиото от експертизи на Весела влизат: Обслужване на клиенти на първа линия, Управление на производителността, Маркетинг и продажби, Управление на международни и междукултурни екипи, Ангажираност и лидерство на служителите, Коучинг, Обучение и развитие на асоциирани лица, Дизайнно мислене, Управление на промените. Индустриите, които покрива, са авиация, хотелиерство, банкови и финансови услуги, автомобилната и автомобилната дистрибуция, ИТ сектора и др.
Страстта на Весела е да помага на другите да се развиват насочва нейното внимание към Лидерството и Коучинга. Тя е сертифициран професионален треньор на Equinox Partners (EPPC). Има над 35 000 учебни часа и в своята тренировъчна кариера е обучила стотици хора от Централна и Източна Европа, Русия.

Дария Маврудиева, директор на Център за учебно-тренировъчни фирми (ЦУТФ) самостоятелно звено към МОН.
Дария основава Мрежата от тренировъчни предприятия и Центъра за учебно-тренировъчни фирми през 1995 г. и от 2001 г. е негов директор. ЦУТФ ръководи и управлява обучението в тренировъчните предприятия, предоставя онлайн услуги за тяхната работа и консултира обучители и обучаеми. В учебно-тренировъчните фирми учениците и студентите се обучават в близка до реалната среда как се създава и управлява една фирма, застрахователно дружество или банка. Ежегодно в България работят около 330 учебни фирми с над 6 000 обучавани в тях.
Има дългогодишен опит като преподавател по икономически дисциплини, за изграждане и ръководство на тренировъчни предприятия и мрежи от тренировъчни предприятия, разработка на методики за работа в тренировъчно предприятие за различни целеви групи обучаеми, обучение на обучители, управление на международни проекти, организация на прояви и събития, обучение и развитие на мрежата на тренировъчните фирми, управление на промените в дейностите в мрежата на тренировъчните фирми.
Под нейно ръководство ЦУТФ е отличаван от ЕК с признания за Най-добра практика от България „Образование и обучение за предприемачество“, Най-добра практика от България „Творчество в предприемачеството“, Сертификат за отлични резултати „Насърчаване на предприемаческия дух“, награди от Министерство на икономиката и Български форум на бизнес лидерите за значими постижения в образованието и бъдещето на България.

Десислава Симеонова – собственик и управител на Крис Еър, представител на Emirates и FlyDubai за България
Десислава е с над 25 години опит в авиацията и туризма, преминала през всички нива на работа с клиентите и агенциите.
Иноватор и вносител на новости, създаващ конкуренция за по-добри резултати в обслужването на клиента и за улесняване работата на агенциите.
Винаги с усмивка и лекота добавя още една крачка в по-доброто обслужване на пътниците.
Пътешественик и винаги търсеща по-доброто!

Recent Comments

    Latest Posts

    Categories

    Facebook

    Twitter